Anbefalinger af en god behandling

Læs et udvalg af de anbefalinger en god behandling har fået igennem tiden af de klienter og forældre der har været til behandling eller gået på hold hos en god behandling.

Du er velkommen til selv at komme med din anbefaling til en god behandling hvis du synes.

Du kan blot skrive til mig via kontakt formularen, så kan du også bidrage med din oplevelse og erfaring til andre der måske står i samme situation som dig eller jer.

Du har selvfølgelig mulighed for at forblive anonym hvis du ønsker det.

 

Google anmeldelse

Vidste du at du også kan give en anmeldelse på Google? Jeg bliver rigtig glad hvis du vil give en kort anmeldelse der også. Du finder muligheden lige her.

"Under behandlingen stod jeg op og du rørte mig næsten ikke, men undervejs tænkte jeg på spiraler, en slags spaghetti, DNA og sådan, der bliver rettet ud i takt med, at jeg selv blev rettet ud.

Og det blev jeg virkelig. Min krop havde skruet og knuget sig sammen som en proptrækker. Som jeg husker det, fik jeg voldsom kvalme pludselig og blev svimmel og jeg kom ned at ligge.

Men da jeg gik fra dig følte jeg mig næsten som født på ny. Det er ikke et udtryk, jeg har brugt før. Men jeg havde virkelig en små-ekstatisk følelse af, at min krop havde fået en chance til.

Jeg kan tilføje, at jeg i ugen efter behandlingen beskrevet ovenfor var i stand til at løbe 1 sammenhængende km for første gang, siden jeg var 16 år (er nu 33).

Uden sidestik, uden astmaanfald, uden smerter i venstre hofte og knæ, som ellers har generet mig. Så det føltes virkelig stort”.
Om Psykomotorisk behandling:

“Maj-Britt forstår at give en fantastisk og effektiv behandling, om det er med hendes blide afspændingstryk eller Tui Na, så jeg er altid som et nyt mennesker når jeg går derfra.”

“TAK – Maj-Britt”
Jeg har gået til mom in motion siden min søn var 3 mdr gammel.

Jeg elsker afrikanske rytmer og trængte til at få trænet lidt efter fødslen. At man så kunne ha baby på maven i en strækvikle var bare et ekstra plus.

Efter første time var jeg i super humør! Jeg bliver glad af at danse og jeg følte at træningsformen var tilpas i forhold til hvor jeg var rent fysisk efter fødslen. Min søn elsker at sidde på maven når vi danser. Nu hvor han er 1 år, danser han selv når de afrikanske trommer blir sat på.

Jeg synes man slår to fluer med et smæk med denne træningsform. Både mor og barn der bliver stimuleret. 

Vores lærer Maj-Britt er god med babyerne, virkelig rummelig, nærværende og dygtig. Jeg følte mig i trygge hænder fra starten. Jeg skulle ikke være dygtig eller præstere og kunne bare gå fra hvis min søn ikke lige var i humør eller skulle ammes.

Nu hvor han er 1 år løber han rundt og leger, mens jeg danser eller han sidder og danser med i selen. Vi er vilde med mom in motion!! 
Natteskræk/night terror.

Min datter Asta begyndte, da hun var 15 måneder at have natteskræk/night terror.

Hurtigt var det hver nat flere gange og ved formiddagsluren, hvor hun skreg og græd og kastede sig i sengen. Det var meget voldsomt og ubehageligt, da det ikke var muligt at få kontakt til hende eller vække hende.

Det kunne vare alt fra 2-3 min og op til en halv time af gangen.

Efter 3 ugers tid læste jeg på nettet om Engodbehandling.dk og at kranio sakral terapi kunne afhjælpe natteskræk, så jeg bookede straks en tid hos Maj-Britt hos En god behandling.

Jeg turde næsten ikke håbe på noget, for Asta havde generelt altid sovet dårligt, men efter kun 2 behandlinger er natteskrækken fuldstændig forsvundet og Asta sover nu bedre end nogensinde før.

Hvordan forstår jeg ikke, da behandlingen er så blid, men virket har det altså. Har læst og hørt om andre hvor natteskrækken kan vare i flere måneder eller længere tid så jeg er simpelthen så taknemmelig for at jeg læste om Maj-Britt og En god behandling så både Asta nu kan sove godt og trygt.

Engodbehandling.dk får mine varmeste anbefalinger.
Mor
Søvnproblemer

Min mand og jeg har været hos Maj-Britt med vores halvanden årige søn to gange. Vi oplevede store problemer med søvnen, bl.a. ofte hvor vores søn var vågen om natten i 3 timer og ikke ville sove.

Det har været så skønt at være hos Maj-Britt, og det har gjort søvnen MEGET bedre, bl.a. har han slet ikke de lange vågne timer mere.

Maj-Britt er virkelig god til at have med børn at gøre, og det var så skønt at overvære.

Det kan vi virkelig anbefale.
Katrine
Mor
At gå til Kranio Sakral terapi hos Maj-Britt, en god behandling, er helt igennem fantastisk.

Hun har gjort en kæmpe forskel for mig om min familie. Det jeg synes, der er fantastisk ved Maj-Britt er, at jeg aldrig føler, jeg står på et samlebånd.

Der er altid tid og ro til endnu et spørgsmål. Hun er så meget i nuet og det gør at man selv også kommer det.

Tingene bliver sagt direkte på en tryg og tillidsfuld måde <3

Alt i alt er jeg og min familie rigtig glade for at vi har mødt Maj-Britt på vores vej.
Night terror og kraniosakral terapi:

Vores datter Anais (4 år) har altid været meget sensitiv og vi oplevede at hun var meget følsom og hendes humør svingede op og ned ofte. Det kan bedst beskrives at hendes følelser sad uden på tøjet.

Hun havde let til gråd og blev hurtig sur. Fra hun ca var 2 år begyndte hun at have natteskræk næsten hver nat. Hun vågnede og skreg og græd og der var intet vi kunne gøre for at trøste hende.

Efter lidt søgen på nettet så vi at KST behandling kan hjælpe på natteskræk hos børn og vi valgte at prøve det.

Allerede efter første gang hos engodbehandling så vi en markant ændring i vores datters humør og overskud. Hun fik nærmest en indre ro og havde ikke så mange sving i hendes humør.

Og efter bare en behandling har hun ikke siden haft flere natteskræk episoder. Vi har siden været afsted 2 gange mere og alle gange har det været en rigtig god oplevelse.

Maj-britt har formået at gøre både vores datter og os trygge allerede ved vores første møde med hende. Vi vil helt sikkert fortsætte med at komme hos hende hvis behovet er der igen.
Gravid behandling

Gennem hele min graviditet har jeg gået hos Maj-Britt 2-3 gange om måneden til gravid behandling. Det var for at få hjælp til en øm ryg, lænd og bækken.
Om fødselsforberedelse - "Fødsels klar"

Da jeg opdagede, at jeg var gravid åbnede en helt ny verden for mig og jeg søgte efter noget fødselsforberedelse. Pludselig skulle jeg tage stilling til en masse ting – hvilken barnevogn, autostol.

En masse andre praktiske ting, som blev ordnet med hjælp fra en masse søgen på nettet.

Men der var også en masse andre aspekter, som ikke lige lod sig ordne. En masse følelser og tanker begyndte at fare rundt i kroppen.

Hvordan tackler man smerterne og tankerne som højgravid?

Hvordan skulle fødslen gå?

Og hvordan ville det være at gå fra 2 til 3?

Spørgsmål som ikke lige kunne besvares ved en tur på nettet. Jeg ledte efter noget fødselsforberedelse, der dels strakte sig over nogle gange, så man havde lidt tid til at fordøje informationerne og hvor min kæreste kunne deltage, så han også kunne få nogle værktøjer og forståelse for det hele.

Jeg havde tidligt i min graviditet læst, at fødslen kunne sammenlignes med en maraton. Hvem ville ikke forberede sig til en maraton og træne op hertil? Så selvfølgelig skulle jeg da også forberede mig bedst muligt på den største udfordring, jeg nogensinde bliver stillet overfor!

Efter lidt søgen fandt jeg Maj-Britts hold, som jeg tilmeldte mig med store forventninger. Her var denne kvinde, som skulle hjælpe mig igennem ikke bare min fødsel men også forløbet op til og efterfølgende.

Kan hun hjælpe?

Det kan jeg love for, at hun gjorde. Undervisningen var en god blanding af øvelser, snak og hygge, der skabte en tillid og god atmosfære blandt os gravide (og også hos vores mænd, når de deltog).

Maj-Britt deltog selv aktivt i øvelserne og hjalp, hvis vi havde problemer med noget. Hun tog individuelle hensyn til vores forskellige skavanker som gravide – både de kropslige og de følelsesmæssige.

I løbet af kurset havde vi en masse emner oppe, som jeg ikke ville have skænket en tanke, før jeg blev gravid, men som fylder utrolig meget i hovedet, når man er gravid.

Vi fik redskaber til at håndtere disse tanker, men også redskaber til at komme ned i kroppen og slippe kontrollen, hvilket er en kæmpe hjælp, når man er i fødslen.

Min fødsel

Min fødsel var både hård og lang, men Maj-Britt var med hele vejen i mine tanker.  Alle de redskaber, hun havde givet mig, blev brugt, og GUD, hvor de dog gjorde en forskel.

Jeg følte mig på ingen måde sat ud på et sidespor, hvor smerterne bare overtager styringen.  Jeg var med hele vejen med min vejrtrækning og kropsbevægelser.

Maj-Britts stemme i mit hovedet beroligede mig og hjalp mig til at finde de rigtige værktøjer på det rigtige tidspunkt.

Selv efter min fødsel har jeg kunne gøre brug af de råd og vejledninger, som jeg har fået undervejs i mit fødselsforberedelseskursus.

Jeg er overbevist om, at mit kursus hos Maj-Britt har hjulpet til, at både jeg og min kæreste kom igennem vores søns fødsel med en følelse af, at det var alligevel en positiv oplevelse, som bragte os tættere sammen.