HVEM ER JEG?

Jeg hedder Maj-Britt Espenhain Billekop, ejer en god behandling, og er uddannet Psykomotorisk terapeut, dap (tidl. afspændingsterapeut) og Biodynamisk Kranio-sakral terapeut.

Efter to fødsler og en barsel som ikke gik helt som ønsket, blev jeg opmærksom på, at der manglede et tilbud til nybagte mødre og børn, der kunne lette nogle af de fysiske og psykiske påvirkninger som fødsel og barsel kan give.

Noget der kunne hjælpe med at gøre starten på det nye familieliv lidt lettere og måske sjovere, i stedet for at det måske drukner i dårlig fødselsoplevelse, dårlig samvittighed, ondt i kroppen, træthed og stress.

HVAD ER EN GOD BEHANDLING

en god behandling er mit bud på et sted, hvor morens og barnets krop og sind bliver set.

Hvor jeg kombinerer alle de kompetencer jeg har med i min ”behandler-rygsæk” for at hjælpe på dit problem, hvad enten det f.eks. er dit barns indlæringsvanskeligheder, en svær fødsel, natteskræk, skæve kranier eller det er din nakke og rygproblemer, træthed eller behov for bevægelse.

Eller at du har brug for for støtte til din proces som mor.

Min vision for en god behandling, er at det skal være et sted, hvor gravide, mødre og børn føler sig set og hørt, og hvor der bliver taget nænsomt og kompetent hånd om dem, i form af behandling og bevægelsestilbud.

MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER

Jeg har 25 års erfaring i at arbejde med børns motoriske udvikling: Først med undervisning af børn i bevægelse og siden 2002 som uddannet Psykomotorisk terapeut (tidl. afspændingsterapeut).

Min store interesse for børn og deres udvikling førte mig i 2004 til en uddannelse som Motorisk Vejleder med fokus på barnets sansemotorisk udvikling.

Herudover begyndte min uddannelse til Kranio-Sakral terapeut i 2003 med løbende kurser, og i 2014 blev jeg eksamineret Biodynamisk Børne Kranio-Sakral terapeut.

Maj-Britt Billekop - om en god behandling
Maj-Britt Billekop

Jeg har stor erfaring med:

Følg en god behandling på de sociale medier