Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi på Østerbro i København

I min klinik i Kroghsgade 3 på Østerbro i København tilbyder jeg blandt andet Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi.

Biodynamisk Kranio Sakral terapi er en meget blid, men effektiv, behandlingsmetode der arbejder med hele kroppen. 

Forstået på den måde at der bliver arbejdet med energierne i hele kroppen.

Behandlingen henvender til alle aldersgrupper, det vil sige både spædbørn, børn og voksne. Alle kan drage fordel af den blide behandling.

Du kan læse meget mere om det længere nede på siden og hvilke symptomer der blandt ander arbejdes med.

Hvis du er i tvivl om at Kranio Sakral terapi er for dig og kan gøre en forskel for dig, så kontakt mig 30137808 eller på maj-britt@engodbehandling.dk

Hvad er biodynamisk kranio sakral terapi?

Biodynamisk Kranio sakral terapi også kaldet KST, er en fysisk blid behandlingsform, hvor klienten knapt mærker behandlerens tryk. Ofte oplever

klienten at denne behandlingsform går dybere i kroppen end ved mere fysiske behandlingsformer og end almindelig Kranio Sakral Terapi.

I Biodynamisk Kranio sakral terapi arbejdes der blandt andet med bedring af centralnervesystemet samt at løsne spændinger og rette op omkring skævheder/ubalance i kroppen. 

Gennem behandlingen kan der løsnes spændinger i muskler, bindevæv og led omkring kraniets- og ansigtets knogler, hele rygsøjlen samt korsben og haleben, men behandlingen kan foregå på hele kroppen.

En behandling med er individuel fra person til person afhængig af henvendelsesårsag og den enkeltes krop.

Behandlingen har en generel god effekt på kroppen. Kroppen vil gerne hele sig selv fx når du skær dig på noget, så går kroppen i gang med at stoppe blodet og hele såret.

Det samme gør sig gældende for ubalance, skævheder og spændinger i krop, her vil kroppen gøre hvad den kan for at få det bedre, men i mange tilfælde har det brug for hjælp.

Med Biodynamisk Kranio sakral terapi kan kroppen få den hjælp den har brug for at komme videre og understøtter kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Behandlingen giver yderligere en god afspænding af krop og sind.

Oplev hvordan biodynamisk kranio sakral terapi kan gøre noget for dig, centralt på Østerbro i København, lige ved Søerne.

Her er betydningen af ordene:

Kranio: kranie

Sakral: korsben

Terapi: behandling

Hvornår kan du få brug for biodynamisk kranio sakral terpapi?

Igennem hele livet slår vi os. Vi falder på gaden, slår hovedet ind i lågen, rammer ved siden af stolen, måske bliver vi påkørt?

Vi bliver påvirket af stress igennem vores arbejde, skole eller livs situation i det hele taget.

Selvom det måske kun gør kortvarigt ondt når vi slår os, så husker kroppen og den spænder op og lukker af!

Og når vi er stresset påvirker det hele kroppen og kan sætte sig i kroppen som spændinger, smerter og påvirke vores dalige liv.

Biodynamsik kranio sakral terapi  kan blandt andet afhjælpe nogle af nedenstående symptomer:

Hvor hurtigt virker kranio sakral terapi?

Hvis du ikke har fået biodynamisk kranio sakral terapi før vil jeg anbefale dig at du får mindst 3 behandlinger. En kranio sakral terapi behandling er ikke en quick fix behandling.

Jeg anbefaler at du kommer med 1 til 2 ugers mellemrum for at du rigtig kan mærke effekten af behandlingerne.

Efter de 3 behandlinger tager vi en snak om effekten af behandlingerne og om du eventuelt har brug for flere behandlinger.
Nogle gange kræver det kun får behandlinger, andre gange kræver det lidt flere behandlinger, det kommer helt an på problematikken.

For at give dig selv mulighed for at mærke det fulde udbytte af en kranio sakral terapi behandling har jeg lavet klippekort der starter på 3 klip af én time.

På den måde kan du spare nogle penge ved at give dig selv mulighed for et kort forløb.

 

Hvordan foregår en behandling med kranio sakral terapi?

En Kranio sakral terapi behandling eller KST-behandling for voksne forgår typisk ved at du ligger på en briks med tøjet på. Enten på ryggen eller på maven alt efter hvor der skal arbejdes på kroppen.

Behandlingen er med til at aktivere kroppens egen genopbygning. Bindevævet giver slip og samarbejdet med centralnerve systemet gør at spændingerne slippes. Det gør at symptomer vanskelige ubalancer i kroppen bliver rettet op igennem samarbejdet mellem den blide behandling og centralnerve systemet.

Børn eller babyer bliver oftest behandlet hvor de sidder enten på briksen eller hos en af deres forældre eller hos mig alt efter hvor de føler sig tryggest. Du kan eventuelt også sidde ved siden af og lege med din baby så der opnås mest mulig tryghed hos barnet.

En behandling tager oftest 1 time for voksne og ca 30-45 min for børn. Normalt vil man kunne opleve en effekt efter blot en behandling, men oftest kræves der flere behandlinger, dette kommer an på klientens tilstand.

Kan babyer og små børn behandles med biodynamisk kranio sakral terapi?

Ja da, den blide behandlingsform, der ikke bruger hårde tryk eller pludselige ryk, hjælper barnet til at genfinde kroppens helbredende tilstand og sænker samtidig stressniveauet.

KST vil også kunne hjælpe på skader der kan opstå under en hård fødsel. Ofte sker det at babyen på vej ud kan få vredet og trykket på hoved og nakke. Disse skader kan give problemer på sigt hvis de ikke rettes.

Heldigvis kan det, med nogle gange få behandlinger, rettes da babyer og børn er ekstra modtagelige overfor behandlingen.

Derfor kræver det heller ikke så mange behandlinger.

Kranio sakral terapi behandling af børn og baby

Babyer og børn med night terror

Jeg har mange babyer og mindre børn der kommer til mig i klinikken med det der kaldes Night terror.

Oftest kan jeg afhjælpe disse night terrors, også kaldet natteangst eller søvn terror, med kranio sakral terapi.

Du kan læse meget mere om Night terror og hvad symptomerne er og hvordan jeg kan hjælpe jer som familie med at få en bedre nat.

Følg en god behandling på de sociale medier