Anastacias historie

Anastacia vågner ca. 1,5 time efter hun er faldet i søvn.

night terror farve pige en god behandling
Hun skriger og har vidt åbne øjne. Hun fægter med armene og hun virker meget skræmt. Hendes mor og far må ikke røre ved hende. De sidder så roligt som muligt ved hende og passer på, at hun ikke kommer til skade. Efter 10-15 minutter falder Anastacia til ro og sover videre. Det tager længere tid for hendes forældre at falde i søvn igen. “Hun husker intet dagen efter, men er mere træt og har en kort lunte”.
Dette sker 3-4 gange om ugen. Forældrene havde prøvet det de havde læst at de kunne gøre for at hjælpe Anastasia, men night terror anfaldene fortsatte og de var godt frustreret.

De søgte hjælp via nettet og fandt frem til mig.

Efter 2. behandling med Biodynamisk Kranio-Sakral terapi fortæller forældrene at Anastacia ikke har haft flere night terror anfald. Hun har haft lidt mareridt. De oplever hende som en meget gladere pige. Før blev hun hurtig sur og havde en kort lunte.

 

Længere ned på siden kan du læse om Annemette Voss‘ oplevelse da hendes dreng blev behandlet med Kranio Sakral terapi hos en god behandling.

Barn der græder - night terror, natteskræk, natteangst, søvn terror

Hvad er årsagen til at børn får Night terror?

Man ved ikke præcist, hvad det skyldes. Nogle teorier siger, at det er pga en sarthed i hjernen, umodenhed i nervesystemet, andre mener at barnet kan være i en periode med følelsesmæssig stress. Man mener at søvnmangel og feber kan udløse anfald.

Flere forældre til de børn jeg har haft i behandling, ser ikke et mønster i, hvorfor night terror anfaldene kommer.

Nogle voksne fortæller om deres oplevelse, at de drømte den samme drøm igen og igen som om den havde sat sig fast.

 

 

Biodynamisk Kranio-Sakral terapi kan afhjælpe Night terror.

Under en behandling arbejder jeg primært med nervesystemet, bindevæv og kraniet for, at skabe mere balance i barnets krop. Ubalance kan stamme helt fra fødslen.
For det meste er det få behandlinger der skal til, for at ændre mønstret.

Det er en meget blid behandlingsform, hvor jeg mærker efter, hvad dit barn har brug for. Behandlingen er individuel fra barn til barn.

Oplever du at dit barn har natteskræk (Night Terror) kan du bestille tid til højre på siden eller høre mere om behandlingen med Biodynamisk Kranio-Sakral terapi ved at kontakte mig.

Du kan også læse mere om behandlingen med biodynamisk kranio sakral terapi her.

Telefon: 3013 7808

Mail: maj-britt@engodbehandling.dk

Bor du i Jylland kan jeg anbefale at i kontakter min kollega Annette Spangsberg.

Annemette Voss’ dreng blev behandlet mod Night terror

Annemette Voss’ dreng var blevet anbefalet at kontakte en god behandling, da hendes dreng Luca led af Night Terror og generelt sov dårligt om natten.

Resultatet af Lucas dårlige søvn var lange nætter hvor han kunne vågne op til 12 gange på en nat når det var allerværst. Har kunne skrige i timevis og være utilnærmelig.

Det er selvsagt meget opslidende for alle i en familie og derfor fulgte Annemette opfordringen og kontaktede en god behandling.

Læs her op Annemettes oplevelse