At gå til Kranio Sakral terapi hos Maj-Britt, en god behandling, er helt igennem fantastisk. Hun har gjort en kæmpe forskel for mig om min familie. Det jeg synes, der er fantastisk ved Maj-Britt er, at jeg aldrig føler, jeg står på et samlebånd. Der er altid tid og ro til endnu et spørgsmål. Hun er så meget i nuet og det gør at man selv også kommer det. Tingene bliver sagt direkte på en tryg og tillidsfuld måde <3 Alt i alt er jeg og min familie rigtig glade for at vi har mødt Maj-Britt på vores vej.

Fie, mor til Aske

Om fødselsforberedelse – “Fødsels klar”

Da jeg opdagede, at jeg var gravid åbnede en helt ny verden for mig og jeg søgte efter noget fødselsforberedelse. Pludselig skulle jeg tage stilling til en masse ting – hvilken barnevogn, autostol. En masse andre praktiske ting, som blev ordnet med hjælp fra en masse søgen på nettet. Men der var også en masse andre aspekter, som ikke lige lod sig ordne. En masse følelser og tanker begyndte at fare rundt i kroppen. Hvordan tackler man smerterne og tankerne som højgravid? Hvordan skulle fødslen gå? Og hvordan ville det være at gå fra 2 til 3? Spørgsmål som ikke lige kunne besvares ved en tur på nettet.

(mere…)
read more

Mette Olesen, mor til Alexander

“…da jeg gik fra dig følte jeg mig næsten som født på ny. Det er ikke et udtryk, jeg har brugt før, men jeg havde virkelig en små-ekstatisk følelse af, at min krop havde fået en chance til.

Jeg kan tilføje, at jeg i ugen efter behandlingen beskrevet ovenfor var i stand til at løbe 1 sammenhængende km for første gang, siden jeg var 16 år (er nu 33). Uden sidestik, uden astmaanfald, uden smerter i venstre hofte og knæ, som ellers har generet mig. Så det føltes virkelig stort”.

Lise Rask

Om Night Terror og kraniosakral terapi:
“…Allerede efter første gang hos engodbehandling så vi en markant ændring i vores datters humør og overskud. Hun fik nærmest en indre ro og havde ikke så mange sving i hendes humør. Og efter bare en behandling har hun ikke siden haft flere natteskræk episoder. ”
read more

Sara, mor til Anais

Om Psykomotorisk behandling / Tui Na :

“Maj-Britt forstår at give en fantastisk og effektiv behandling, om det er med hendes blide afspændingstryk eller Tui Na, så jeg er altid som et nyt mennesker når jeg går derfra.”

“TAK – Maj-Britt”

 

 

read more

Dorte, Kbh. N.

Om mom in motion:
Jeg synes man slår to fluer med et smæk med denne træningsform, for det er både mor og barn der bliver stimuleret.

Vores lærer Maj-Britt er god med babyerne, virkelig rummelig, nærværende og dygtig. Jeg følte mig i trygge hænder fra starten. Jeg skulle ikke være dygtig eller præstere og kunne bare gå fra hvis min søn ikke lige var i humør eller skulle ammes. Nu hvor han er 1 år løber han rundt og leger, mens jeg danser eller han sidder og danser med i selen. Vi er vilde med mom in motion!!
read more

Nina, Frederiksberg

Hun har en super evne til at forstå og fornemme mine problemområder, og med en behagelig og naturlig kombination af forskellige metoder har hun hjulpet mig med at gøre min graviditet mere behagelig. Der har altid været tid og overskud til gode råd og input til de udfordringer jeg har haft i forhold til arbejdsstillinger, løft, bevægelser osv. Hermed mine varmeste anbefalinger.
read more

Stine, Frederiksberg